Bernadett Eriksson heter vårt senaste tillskott och vi välkomnar henne med stor glädje!

Hon kommer närmast från Akademiska Hus där hon har jobbat som Redovisningsekonom. Hon har även många års erfarenhet från Bengt Dahlgren. Med sin långa erfarenhet av Maconomy och UBW (Agresso) så kommer Bernadett att arbeta med mer komplexa och längre processer samt ha ett brett utbud av tjänster som kan bli till stor nytta för våra kunder.

”Att få vara en del av Sundbom & Partners och utvecklas som konsult är något som jag verkligen ser fram emot. Det ska bli kul och spännande att komma ut och träffa kunder och bidra med min kompetens” säger Bernadett.
2018 blev ännu ett framgångsrikt år för Sundbom & Partners!

• Omsättningen för helåret 2018 blev 43 Mkr att jämföra med 34,9 Mkr 2017. Detta motsvarar en tillväxt på ca 23%. Tillväxten har varit helt och hållet organisk.

• Resultatet för 2018 blev 2,7 Mkr före skatt, vilket motsvarar en rörelsemarginal om ca 6,2 %.

• Likviditeten och soliditeten i bolaget har stärkts betydligt under året.


Kommentarer om 2018:

Sundbom & Partners har under 2018 förstärkt sin position ytterligare på marknaden för affärssystemrelaterade tjänster till tid- och projektintensiva verksamheter.

Efterfrågan på våra tjänster har varit mycket hög under hela året och längre förvaltningsavtal har tecknats med flera större kunder.

Försäljningsarbetet/orderingången har under året vida överstigit förväntningarna vilket innebär att vi går in i 2019 med ca 100% högre ordervärde än föregående år.

Verksamheten i Göteborgsregionen har utvecklats mycket positivt under året där vi gått från två medarbetare till tolv kontrakterade i slutet av året.

Produktverksamheten har flyttats till ett eget bolag – Project Software Sweden AB.


Utsikter 2019:

Beläggningssituationen för första halvåret 2019 är mycket god med hög beläggning inom samtliga segment.

För att möta en större efterfrågan på interimstjänster startas en renodlad interimsverksamhet under första kvartalet. Tanken är att kunna erbjuda våra kunder fler redovisningsekonomer, controllers, redovisningschefer och ekonomichefer.

Under 2019 kommer vi att fortsätta på den inslagna vägen med organisk tillväxt både i Stockholm och Göteborg.


Stockholm 2019-02-07

Per Sundbom
VD och Grundare
Under många år har Sundbom & Partners erbjudit sina kunder systemkunniga ekonomer på interimsbasis. Detta har dock varit av mer reaktiv karaktär och under den senaste tiden har vi tvingats tacka nej till flera uppdrag. Därför startar vi nu en renodlad interimsverksamhet. Denna kommer att erbjuda redovisningsekonomer, controllers, redovisningschefer och ekonomichefer, med start i Göteborgsregionen.

Verksamheten kommer ledas av Sara Isacson (bild), som närmast kommer från en liknande tjänst hos Michael Page i Göteborg. Innan dess jobbade Sara på Academic Work som konsultchef. Sara började hos oss den 1 februari och kommer ingå i företagets ledningsgrupp.

”Jag ser verkligen fram emot att få jobba ihop med Sara och nu äntligen få ordning på vårt interimserbjudande och vår hantering av underkonsulter. Det har varit mycket frustrerande att gång på gång behöva tacka nej till våra kunder” säger Per Sundbom, VD och grundare av Sundbom & Partners.

”Det ska bli jättekul, utmanande och spännande att få bygga upp detta nya affärsområde inom Sundbom & Partners tillsammans med övriga i ledningsgruppen!” säger Sara.

För mer information:

Per Sundbom, VD, 070-590 81 30, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sara Isacson, Affärsområdeschef, 073-075 55 92, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi har startat det nya året med att anställa en ekonomikonsult till Stockholmskontoret, Helena Björklund. Helena kommer närmast från Saab där hon arbetat med allt inom redovisning. Hennes kompetens inom bokslut, projektredovisning, koncernredovisning samt allt löpande ekonomiarbete i UBW (Agresso) är mycket efterfrågat av våra kunder. Helena har även tidigare erfarenhet av rollen som ekonomikonsult, vilket är en klar fördel. Hennes glada och positiva personlighet kommer passa bra in i gänget och med det vill vi önska Helena varmt välkommen till oss!

Säg hej till Karin, vårt senaste tillskott i Göteborg!
Karin är född och uppvuxen i Borlänge men bor i Göteborg sedan många år tillbaka. Som gammal fotbollsspelare är hon en lagspelare med en riktig vinnarskalle. Närmast kommer hon från COWI där hon har jobbat som Financial Controller sen 2015. Hon har även erfarenhet från Semcon, Volvo Financial Services och Johnson Controls Automotive.

Med sin långa erfarenhet av Maconomy så kommer Karin att arbeta med mer komplexa och längre processer samt ha ett brett utbud av tjänster som verkligen ger kundnytta.
>i>”Det händer mycket på Sundbom & Partners och som den lagspelare jag är så vill jag vara en av kuggarna som driver företaget framåt! Det är också kul att vara en del av detta positiva gäng där alla lyfter och stöttar varandra”, avslutar Karin