Nu börjar 2018 lida mot sitt slut och året som gått har tack vare er kunder, samarbetspartners och våra egna medarbetare varit ett sant nöje för oss på Sundbom & Partners. Vi har fått ett flertal nya spännande kunder och ett helt gäng nya professionella medarbetare. Tillsammans med er har vi alltid roligt på jobbet!

Årets julklapp fick röstas fram av våra medarbetare och resultatet blev att Barncancerfonden får ett bidrag på 50 000 kronor.

Med detta vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År så hörs och ses vi igen nästa år!


Igår hade vi utbildning med hela företaget och efterföljande julmiddag. Innan middagen utsågs fyra lyckliga vinnare i årets Sundbom Awards. Sundbom Awards går ut på att alla medarbetare får rösta på sina kollegor i fyra olika kategorier. Dessa kategorier är desamma som våra värdeord; Engagemang, Delaktighet, Glädje och Effekt. Det blev ett trevligt avslut på dagen och efter julbordet, som i år intogs på Gondolen, var det nog ingen som gick därifrån hungrig!Stort tack till er alla som kom på vårt kundmingel igår! Vi har ju oerhört trevliga kunder så det blev en lyckad eftermiddag och kväll.För drygt tio år sedan startade jag det som idag är Sundbom & Partners AB – ett konsultbolag med drygt 30 anställda, som jobbar med ekonomi och affärssystem för tid- samt projektverksamheter.

Tanken var att jag skulle jobba som enmanskonsult men det blev inte så. Ganska snart upptäckte jag att det var urtråkigt att vara själv. Dessutom hade inte jag ensam det som krävdes för att vara en bra konsult. Och egentligen var jag intresserad av att bygga ett bolag, vilket är svårt som ensam. Läs hela artikeln på Cinodes blogg här...
Den här veckan har vi testat på att stå på mässa. I två dagar fanns vi på plats på Ekonomi & Företags-mässan i Kista, det var både roligt och givande så det kan förhoppningsvis blir fler mässor framöver!