Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2024/10/22

Nedan ser ni ett urval av våra tillgängliga ekonomikonsulter. Samtliga kan rycka in med kort varsel. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim

📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se
📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Senior Redovisningschef  (Stockholm)                       

Senior Redovisningschef med bredd som hanterar all redovisning inklusive bokslut och årsredovisningar. Därtill haft roller som chef för finansfunktioner och Shared Service Center. Har varit med om flertalet systembyten och systemuppgraderingar. Varierande branscher och allt från små bolag till stora börsnoterade bolag. Konsulten skapar sig snabbt en helhetsbild, sätter sig lätt in i organisationens behov och har driv och förstår vikten av deadlines.

System: Visma PX, DCE, IFS, Aaro, Hyperion, Capego
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Projektcontroller (Göteborg)

Senior Projektcontroller med bakgrund inom redovisning. Konsulten har bland annat arbetat med projektuppföljning av externa och interna projekt, ansvarat för månads-, kvartals-, och årsbokslut samt arbetat med budget och prognos. Har erfarenhet av att hantera löpande- och fastprisuppdrag samt fastprisvärdering och har primärt arbetat i större organisationer. Utöver detta har konsulten erfarenhet av Power BI. Kommer med varma rekommendationer från tidigare uppdrag.

Branscherfarenhet: Teknikkonsult, IT-konsult samt PR/Media.

System: Maconomy, Unit4 ERP, Power BI, Excel Advanced
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Redovisningsansvarig (Stockholm)     

Senior Redovisningsansvarig och Financial Controller med bredd. Hanterar löpande bokföring, avstämningar, moms, skattedeklarationer, bokslut och årsredovisningar. Därtill specialistkunskap inom redovisning och controlling av lager. Konsulten har ett stort systemintresse och har varit delaktig i att effektivisera de ekonomiska processerna. Tar sig an uppgifterna självständigt och ansvarsfullt. Uppskattar också att vara en del av ett team.

System: Unit4 ERP, SAP, Visma, Cognos, Fortnox, Oracle, QlikView, Adra
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomikonsult (Göteborg)

Senior Ekonomikonsult med bredd och erfarenhet från olika branscher. Hanterar självständigt ekonomi och administration. Exempelvis projektekonomi, kundreskontra, leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar av konton, kreditbedömningar, inkassohantering, valutahantering och därtill rapportering och bokslutsarbete. Även kompetens inom tidrapportering, lön och HR. Har stort intresse för processeffektivisering och kan även utveckla/bygga rapporter. Har dessutom varit delaktig i ett flertal systembyten och uppgraderingar.

System: Maconomy, Visma, Unit4 ERP, Fortnox, Antura, Readsoft
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Koncernredovisare (Stockholm)

Senior Koncernredovisare med bred erfarenhet såväl arbetsmässigt som branschmässigt. Hanterar självständigt rapportering, konsolidering, skatter och årsredovisning. Har även kompetens inom fastighetsredovisning och utveckling av dess processer under förändring av verksamheten. Därtill drivit systemimplementationer och uppgraderingar. Konsulten har stor erfarenhet av internationell verksamhet och olika kulturer.

System:  Aaro, Occra, Cognos, Hyperion, Visma, Unit4 ERP, Navision, Monitor
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Redovisningsansvarig (Göteborg)

Senior Redovisningsansvarig med bredd; hanterar hela processen såsom löpande redovisning, löner, avstämningar, månads-och årsbokslut, kvartalsrapportering och rapportering till ledning och styrelse. Därtill controlling såsom analyser, beräkningar och prognoser. Har även hanterat Cashpools. Konsulten har systemintresse och varit delaktig i att effektivisera de ekonomiska processerna inom ekonomi- och inköpsprocessen. Har därtill även varit delaktig i implementering och utveckling av ERP-system och BI-system. Konsulten tar sig an uppgifterna självständigt, ansvarsfullt och är driven.

System:  SAP, Visma PX, DCE, Fortnox, HFM, BCS, AX, IFS, Hypergene, Movex
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomikonsult  (Stockholm

Senior Ekonomikonsult som hanterar allt inom redovisning såsom löpande bokföring, reskontra, månadsbokslut, årsbokslut och därtill projektredovisning och projektadministration. Hanterar analys och uppföljning av projekt, fakturering av projekt, budget- och prognosarbete. Har internationell erfarenhet och kunskap i valutahantering. Konsulten har även deltagit i implementering av ERP-system och har kompetens inom systemadministration. Har lätt för att ta till sig nya arbetsuppgifter och nya system. Planerar och organiserar och är en doer.

System: SAP, Visma, Hogia, Navision, Fortnox, Nordstedts, Oracle
Tillgänglig: Omgående

 

Junior ekonomiassistent (Göteborg)

Junior ekonomiassistent med erfarenhet från revision och granskning. Här även kunskap inom tid- och projektredovisning. Främst erfarenhet från kundreskontrahantering; bevakning av inkommande betalningar och utställande av räntefakturor vilket även inkluderar dialog med projektansvarig och kund. Konsulten har även deltagit i arbete med produktion, produktutveckling, kvalitetsarbete och Lean. Har en mycket god social kompetens, bred administrativ kunskap och internationella erfarenheter.

System:  Maconomy, Visma, Fortnox
Tillgänglig: November

 

Ekonomichef (Stockholm)

Ekonomichef med bred erfarenhet från hela ekonomiområdet; ekonomiprocesser, budget, prognoser, löpande redovisning, bokslut. Därtill specifika kunskaper om fastigheter. Har även kompetens inom systemimplementationer, affärsutveckling och arbetsledning. Erfarenhet från både stora bolag och myndigheter men även små enskilda företagare. Engagerar sig personligt i de arbetsuppgifter som ska utföras och brinner för effektiviseringar.

System: Unit4 ERP, Maconomy, Oracle, Hyperion, Hypergene, Hogia
Tillgänglig: Januari

 

Senior Business Controller (Göteborg)

Senior Business Controller som gärna arbetar nära verksamheten på såväl strategisk nivå som operativ nivå. Har även goda ledaregenskaper och tar också förändrings- och förbättringsarbete inom ekonomistyrning. Har lång erfarenhet från inköpsfunktionen i detaljhandeln såväl nationellt som internationellt. Konsulten är van att förse uppdragsgivare, kollegor, chefer och ledningsgrupper med analyser, insikter och KPI:er som är kritiska för affären.

System: SAP, Unit4 ERP, Maconomy, AX, Hypergene, Qlik Sense, Oracle BI, Tableau
Tillgänglig: Omgående

 

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier