Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2024/09/26

Nedan ser ni ett urval av våra tillgängliga ekonomikonsulter. Samtliga kan rycka in med kort varsel. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim

📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se
📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Senior Redovisningschef (Stockholm)

Senior Redovisningschef med bredd som hanterar all redovisning inklusive bokslut och årsredovisningar. Därtill haft roller som chef för finansfunktioner och Shared Service Center. Har varit med om flertalet systembyten och systemuppgraderingar. Varierande branscher och allt från små bolag till börsnoterade bolag. Konsulten skapar sig snabbt en helhetsbild, sätter sig lätt in i organisationens behov och har driv och förstår vikten av deadlines.

System: Visma PX, DCE, IFS, Aaro, Hyperion, Capego
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Business Controller (Göteborg)

Senior Business Controller med bakgrund inom redovisning men som de senaste åren primärt arbetat i rollen som Business/Projekt Controller. Konsulten har bland annat arbetat med projektuppföljning av externa och interna projekt, ansvarat för månads-, kvartals-, och årsbokslut samt arbetat med budget och prognos. Konsulten har erfarenhet av att hantera löpande- och fastprisuppdrag samt fastprisvärdering och har primärt arbetat i större organisationer. Utöver detta har konsulten erfarenhet av Power BI. Kommer med varma rekommendationer från tidigare uppdrag.

Branscherfarenhet: Teknikkonsult, IT-konsult samt PR/Media.

System: Maconomy, Unit4 ERP, Power BI, Excel Advanced
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomikonsult (Stockholm)

Senior Ekonomikonsult med inriktning på roller som Business Controller och Ekonomiansvarig. Erfarenhet av projekthantering såsom projektredovisning och analys. Har stort intresse för, och fokus på processer och organisation. Konsulten har haft personalansvar, suttit i ledningsgrupp samt haft ett övergripande ansvar för policys och riktlinjer. Upplevs som en engagerad och målmedveten person som arbetar effektivt och flexibelt och har en stor fallenhet för siffror och analyser. Har lätt för att sätta sig in i olika förutsättningar och få uppgifter och uppdrag genomförda.

System: Maconomy, Visma Business, Marathon, Hyperion, Mercur, ExOpen
Tillgänglig: November

 

Senior Redovisningsansvarig (Göteborg)

Senior Redovisningsansvarig med bredd; hanterar hela processen såsom löpande redovisning, löner, avstämningar, månads-och årsbokslut, kvartalsrapportering och rapportering till ledning och styrelse. Därtill controlling såsom analyser, beräkningar och prognoser. Har även hanterat Cashpools. Konsulten har systemintresse och varit delaktig i att effektivisera de ekonomiska processerna inom ekonomi- och inköpsprocessen. Har även varit delaktig i implementering och utveckling av ERP- och BI-system. Konsulten tar sig an uppgifterna självständigt, ansvarsfullt och är driven.

System: SAP, Visma PX, DCE, Fortnox, HFM, BCS, AX, IFS, Hypergene, Movex
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Koncernredovisare (Stockholm)

Senior Koncernredovisare med bred erfarenhet såväl arbetsmässigt som branschmässigt. Hanterar självständigt rapportering, konsolidering, skatter och årsredovisning. Har även kompetens inom fastighetsredovisning och utveckling av dess processer under förändring av verksamheten. Därtill drivit systemimplementationer och uppgraderingar. Konsulten har stor erfarenhet av internationell verksamhet och olika kulturer.

System: Aaro, Occra, Cognos, Hyperion, Visma, Unit4 ERP, Navision, Monitor
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomikonsult (Göteborg)

Senior Ekonomikonsult med bredd och erfarenhet från olika branscher. Hanterar självständigt ekonomi och administration. Exempelvis projektekonomi, kund- och leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar av konton, kreditbedömningar, inkassohantering, valutahantering, rapportering och bokslutsarbete. Även kompetens inom tidrapportering, lön och HR. Innehar stort intresse för processeffektivisering och kan även utveckla/bygga rapporter och har varit delaktig i ett flertal systembyten och uppgraderingar.

System: Maconomy, Visma, Unit4 ERP, Fortnox, Antura, Readsoft
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomikonsult (Stockholm)                                             

Senior Ekonomikonsult med spetskompetens inom kund- och leverantörsreskontra. Har därtill kunskap i projekthantering och projektfakturering. Kompetens inom effektivisering av flöden och processer och att koppla dessa till företagets processer och rutiner. Kan identifiera problem och lösa dem, jobbar såväl strategiskt som operativt. Konsulten är en van ledare, ser till helheten och främjar en positiv arbetskultur med fokus på att skapa trivsel, effektivitet och samarbete inom teamet och organisationen. Har bakgrund inom IT-branschen och konsultföretag.

System: Maconomy, Pagero, Readsoft, Creditsafe, Scancloud
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomiansvarig (Göteborg)

Senior Ekonomiansvarig med bred kompetens. Tar självständigt ansvar för alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomifunktionen såsom löpande bokföring, reskontrahantering, skatter, månads- och årsbokslut. Därtill även kompetens inom projektredovisning, projektfakturering, projektuppföljning samt analyser. Konsulten hanterar även budget- och prognosarbete. Varit delaktig i uppgraderingar av system och haft roll som systemadministratör. Konsulten är därtill kontorsadministratör, även innefattande försäkring, pension mm.

System:  Maconomy, Microsoft 365, IFS, SAP, HubSpot, Visma, TimeIT, Caesar, SAP, GMS
Tillgänglig: Omgående

 

Redovisningskonsult (Stockholm)                                                                      

Redovisningskonsult och Bolagsekonom med bredd som hanterar allt från ax till limpa. Tar helhetsansvar för redovisningen och hanterar såsom löpande bokföring, fakturering, betalningar, avstämningar, rådgivning, skattedeklarationer, bokslut och årsredovisningar. Väl insatt i momsfrågor och EU-moms, även kunskap inom byggmoms. Konsulten har erfarenhet av systembyte. Därtill har konsulten kunskap inom pedagogik och utbildar därmed gärna inom organisationen. Är ödmjuk, serviceinriktad och tar stort ansvar för leveransen.

System: Fortnox, D365, Exflow, Medius, Visma, Hogia
Tillgänglig: Omgående

 

Junior Ekonomiassistent (Göteborg)

Junior ekonomiassistent med erfarenhet från roll som redovisningskonsult. Konsulten hanterar löpande redovisning, leverantörsreskontra, kundreskontra, betalningar och momsrapportering. Vid månadsstängningar stämt av såväl balanskonton som resultatkonton. Konsulten har erfarenhet av e-fakturahantering och bankfiler.

System:  Visma e-ekonomi, Fortnox, Excel
Tillgänglig: Omgående

 

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier