Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2024/08/22

Nedan ser ni ett urval av våra tillgängliga ekonomikonsulter. Samtliga kan rycka in med kort varsel. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim

📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se
📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Redovisningsekonom (Stockholm)

Redovisningsekonom med stort systemintresse. Hanterar alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen såsom exempelvis löpande bokföring, reskontror, avstämningar på bolagsnivå, in- och utbetalningar, kvittoredovisningar, avstämningar och månadsbokslut. Är även väl insatt i projektredovisning och dess flöden. Konsulten har därtill stort systemintresse och hjälper gärna kunder att få så effektiva processer som möjligt på plats med hjälp av teknik. Har erfarenhet av införande av system och innehaft roll som systemansvarig.

System:  Maconomy, Unit4 ERP, Visma Business, Palette
Tillgänglig: Omgående

 

Projekt Controller (Göteborg)

Projekt Controller med erfarenhet av analys, fakturering och administration av projekt. Därtill inriktning mot Business Controll och Financial Controll. Har kunskap i budget, prognos och investeringar. Deltagit i utveckling av controlling-funktionen och även varit med vid systemimplementation och då haft roll som testare. Trivs med att vara i verksamheten, arbeta nära projektledarna och tillse kvalitet och förbättringar. Konsulten är bred och tar sig an roller inom controlling och finance. Gillar att arbeta i team samtidigt som att driva sina egna ansvarsområden.

System:  Maconomy, Power BI, Visma PX, Visma DCE, SAP, Cognos, IFS, Unit4 ERP, Netsuite, Qlik
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Redovisningsansvarig (Stockholm)

Senior Redovisningsansvarig med lång erfarenhet från en rad olika branscher där rollen innefattat helhetsansvar för både redovisning och rapportering. Arbetar operativt med hela ekonomiflödet; bokslut, årsredovisning, deklarationer, budget, projektredovisning, koncernredovisning osv. Kunskaper i både IFRS och K3 och god kompetens inom ett stort antal ekonomisystem. Som person är konsulten mycket trevlig, social och inger stort förtroende.

System: Maconomy, SAP, Unit4 ERP, Visma, Monitor, Cognos, Aaro, AX, Qlikview
Tillgänglig: Omgående

 

Redovisningsansvarig (Göteborg)

Redovisningsansvarig med bredd och vana av att ta övergripande ansvar för redovisningsfunktionen. Hanterar löpande bokföring, fakturering, betalningar, kund- och leverantörsreskontra, kravhantering, momsredovisning, avstämning. Därtill hela rapporteringsprocessen, såväl extern som intern rapportering, rådgivning, deklaration, bokslut och årsredovisning. Konsulten har även kunskap inom intäktsredovisning, projektredovisning och succesiv vinstavräkning. Därtill erfarenhet av effektivisering av processer inom finance och implementering av nya ERP-system. Som person upplevs konsulten som ambitiös, ansvarsfull och utåtriktad.

System: Maconomy, Netsuite, SAP, Oracle, Axapta, Fortnox, Pyramid, Hogia, Visma, GARP
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomikonsult  (Stockholm)

Senior Ekonomikonsult med spetskompetens inom kund- och leverantörsreskontra. Har därtill kunskap i projekthantering och projektfakturering. Kompetens inom effektivisering av flöden och processer och att koppla dessa till företagets processer och rutiner. Kan identifiera problem och lösa dem, jobbar såväl strategiskt som operativt. Konsulten är en van ledare och ser till helheten och främjar en positiv arbetskultur med fokus på att skapa trivsel, effektivitet och samarbete inom teamet och organisationen. Har bakgrund inom IT-branschen och konsultföretag.

System: Maconomy, Pagero, Readsoft, Creditsafe, Scancloud
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Controller (Göteborg)

Senior Controller med erfarenhet av redovisning, koncernredovisning och controlling. Konsulten hanterar löpande redovisning såväl som koncern- och projektredovisning. Även löner, månads- och årsbokslut, kvartalsrapportering och rapportering till ledning, styrelse och börsen. Därtill controlling såsom projektuppföljning för löpande och fastprisuppdrag, nyckeltal, budget- och likviditetsplanering. Har även drivit implementation av system. Konsulten är analytisk och lösningsorienterad. Beskrivs som positiv, prestigelös, ansvarsfull, driven och gillar att ha ordning och reda.

System:  Maconomy, Visma PX, Fortnox, Jeeves, Flex, Bygglet, Capego, Hogia
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Koncernredovisare (Stockholm)                                             

Senior Koncernredovisare med bred erfarenhet såväl arbetsmässigt som branschmässigt. Hanterar självständigt rapportering, konsolidering, skatter och årsredovisning. Har även kompetens inom fastighetsredovisning och utveckling av dess processer under förändring av verksamheten. Därtill drivit systemimplementationer och uppgraderingar. Konsulten har stor erfarenhet av internationell verksamhet och olika kulturer.

System:  Aaro, Occra, Cognos, Hyperion, Visma, Unit4 ERP, Navision, Monitor
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomiansvarig (Göteborg)

Senior Ekonomiansvarig med bred kompetens. Tar självständigt ansvar för alla förekommande arbetsuppgifter på ekonomifunktionen såsom löpande bokföring, reskontrahantering, skatter, månads- och årsbokslut. Därtill även kompetens inom projektredovisning, projektfakturering, projektuppföljning samt analyser. Konsulten hanterar även budget- och prognosarbete. Varit delaktig i uppgraderingar av system och haft roll som systemadministratör. Konsulten är därtill kontorsadministratör, hanterar även försäkring, pension mm.

System:  Maconomy, Microsoft 365, IFS, SAP, HubSpot, Visma, TimeIT, Caesar, SAP, GMS
Tillgänglig: Omgående

 

Systemekonom (Stockholm)                                                                      

Systemekonom med bakgrund inom både redovisning och controlling. Tar roller där man ingår i ett projekt för uppgradering eller nyimplementering av ERP-system. Arbetar nära verksamheten och agerar bryggan mellan redovisningsfunktionen och IT-avdelningen. Kan gå igenom processer och arbetar med förbättringar och testinstruktioner för verksamheten, även hålla utbildningar. Trygg i rollen då konsulten har gedigen kunskap inom både redovisning, bokslut och business controlling. Därtill bred språkkunskap. Tar stort ansvar och levererar med driv och energi.

System:  IFS, Unit4 ERP, Dynamics, Oracle, Qlikview, Hypergene, Pyramid, Cognos
Tillgänglig: Omgående

 

Junior Ekonomiassistent (Göteborg)

Junior ekonomiassistent med erfarenhet från roll som redovisningskonsult. Konsulten hanterar löpande redovisning, leverantörsreskontra, kundreskontra, betalningar och momsrapportering. Vid månadsstängningar stämt av såväl balanskonton som resultatkonton.  Konsulten har erfarenhet av e-fakturahantering och hantering av bankfiler.

System:  Visma e-ekonomi, Fortnox, Excel
Tillgänglig: Omgående

 

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier